Louise Lindh ny VD i Fastighets AB L E Lundberg

Louise Lindh har utsetts till ny verkställande direktör i Fastighets AB L E Lundberg, ett helägt dotterbolag till L E Lundbergföretagen AB. Louise tillträder sin befattning den 1 januari 2017 och efterträder då Peter Whass som varit VD sedan 2004. Louise är civilekonom och har arbetat i olika roller inom bolaget sedan 2005. Hon innehar sedan 2008 tjänsten som vice VD och Regionchef Stockholm.

- Det är en spännande utmaning att få leda Fastighets AB L E Lundberg. Drivna bland annat av digitaliseringen förändras våra kunders behov snabbt och vi tar stora steg framåt för att möta de nya kraven. Genom att utveckla hållbara stadsmiljöer som ger goda förutsättningar för bostäder, handel och kontor kan vi bidra till att människor får möjlighet att leva bättre liv. Det är med stor respekt jag tar mig an rollen, en roll som både min far och min farfar haft, säger Louise Lindh.

- Jag är mycket glad för att Louise är beredd att ta på sig VD-rollen. Hon känner företaget väl, har en gedigen erfarenhet och kunskap samt en hög energinivå, säger Fredrik Lundberg, ordförande i Fastighets AB L E Lundberg.

Peter Whass blir arbetande ordförande i Byggnads AB L E Lundberg, som ansvarar för projektutveckling. Han kvarstår även i styrelsen för Fastighets AB L E Lundberg.

- Peter Whass har under närmare 13 år som VD utvecklat Fastighets AB L E Lundberg på ett mycket förtjänstfullt sätt. Verksamheten har expanderat och under senare år har en omfattande projektverksamhet utvecklats. Vi är mycket tacksamma för de insatser han gjort för bolaget och är glada för att han kvarstår i en ny roll, avslutar Fredrik Lundberg.

Stockholm den 16 november 2016

L E Lundbergföretagen AB

Eventuella frågor besvaras av:
Fredrik Lundberg, 08 – 463 06 15
Louise Lindh, 08 – 463 06 15
Roger Ekström, informationschef, 0709 – 21 65 06

Fastighets AB L E Lundberg är en av Sveriges stora privata fastighetsägare och förvaltar över en miljon kvadratmeter lokaler och bostäder i 10 orter.

PDF Tillbaka
×